Herbalife proizvodi Hrvatska - gubitak težine
Kontrola težine

Formula 1 shakeovi i Express pločice iz Herbalifea puni su svega dobroga što treba vašem tijelu, a dolaze u nizu odličnih okusa. Bez obzira želite li izgubiti, dobiti ili održati tjelesnu težinu, Herbalife shakeovi i pločice su savršeno rješenje za prehranu.

Formula 2 kompleksi vitamina i minerala za muškarce i žene formulirani su za rad u kombinaciji s vašim omiljenim shakeom Formule 1 kako bi vašem tijelu omogućio unos hranjivih tvari potrebnih u pravom omjeru.


Formula 1
Herbalife Fromula 1 - Herbalife shake

Znanstveno dokazana Herbalife Formula 1 daje vam esencijalne hranjive tvari kroz kvalitetne sastojke.

Formula 1 Express
Herbalife Formula 1 express pločica

Herbalife Formula 1 Express pločice: Savršene kada ste vani ili nemate vremena pripremiti frape. Herbalifeove Formula 1 pločice prepune se esencijalnih vitamina i minerala te uz manje od 210 kalorija po pločici imaju sve blagodati Formula 1 Shakea.

Formula 2 za muškarce
Formula 2

Formula 2 kompleksi vitamina i minerala za muškarce formulirani su za rad u kombinaciji s vašim omiljenim shakeom Formule 1 kako bi vašem tijelu omogućio unos hranjivih tvari potrebnih u pravom omjeru.

Formula 2 za žene
2038_HR_Formula2-WOMEN_Square_170x155px

Formula 2 Kompleks vitamina i minerala za žene, vaš svakodnevni multivitaminski dodatak prehrani za optimalnu prehranu, posebno prilagođen specifičnim potrebama muškaraca i žena.

Fibre & Herb
Fibre & Herb

Fibre & Herb vam može pomoći da povećate dnevni unos vlakana i održite uravnoteženu probavu.

Formula 3
Herbalife Formula 3 protein

Herbalife Formula 3: Proteinski dodatak u prahu. Za jednostavno povećanje unosa proteina. Dodajte ga u Formula 1 shake ili u jogurt, juhu i složence.

Proteinski napitak
Mješavina za proteinski napitak

Mješavina za proteinski napitak: Idealan način za povećanje unosa proteina. Može se pripremiti na dva ukusna načina.
Biljni koncentrat aloje
Herbalife Aloja koncentrat

Biljni koncentrat aloje osvježava i hidratizira. Dostupan u izvornom okusu.

Instant biljni napitak
Herbalife Instant biljni čaj

Instant biljni napitak. Ovaj osvježavajući napitak možete popiti hladan ili topao da biste imali više energije i osjećali se budnima.

Cell Activator
wm_cell_ activator

Cell Activator: bogat vitaminima B, pomaže u pretvaranju hrane u energiju. Uz to podupire proizvodnju energije.

Žuto
Thermojetics

Žuto: dodatak prehrani s mješavinom kroma i garcinije. Krom doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi i normalnom metabolizmu makronutrijenata.

Pržena zrna soje
Pržena Zrna soje

Ovaj ukusan pikantan međuobrok savršen je kada ste u pokretu. S 9 g proteina i 113 kcal po paketiću Pržena zrna soje su zdravija alternativa grickalicama kao što su čips ili krekeri.

hr-HR | 21.7.2019. 9:20:24 | NAMP2HLASPX04