Healthy Breakfast kampanja, NOVO - lipanj 2018"

Opcije za praktičan i hranjiv doručak

Kako započinjete dan? Tako da svakog jutra jedete iste žitne pahuljice? Ili vam je doručak nešto više od jednog prepečenog tosta?
Uz šalicu kave, ali bez doručka jer nemate vremena jesti?
Ujutro, kada je važna svaka minuta, treba vam ukusan i hranjiv doručak koji možete pripremiti u nekoliko sekundi.
Vaš doručak možda izgleda zdravo, no dobivate li s njim zaista sve što vaše tijelo ujutro treba?
Doručak prepun hranjivih tvari u ispravnom omjeru pomaže vam da očuvate zdravlje, kako biste mogli nastaviti činiti ono u čemu uživate.

Jednostavan doručak na bazi ugljikohidrata

Mnogo kalorija, malo hranjivih tvari, malo proteina. Ako posegnete za jednostavnim doručkom na bazi ugljikohidrata, moglo bi se desiti da vam energija naglo skoči, a zatim padne i osjećate se umornima.

To se često događa zbog nedostatka proteina, vlakana, vitamina i minerala, jer su sve te hranjive tvari presudne za uravnoteženu energiju tijekom dana.

Bez doručka

Nula kalorija, nula hranjivih tvari, nula proteina

Imate li običaj preskočiti doručak, a zatim
svaki čas nešto grickati da biste dobili potrebnu energiju?

Ako preskačete doručak, to znači da vaše tijelo
mora iskorištavati rezerve hranjivih tvari i vode, a te su rezerve iscrpljene preko noći. To može izazvati osjećaj umora, iritaciju i sklonost posezanju za slatkom hranom da 'podignete' energiju.

Nutricionistički potpun doručak

Uravnotežene kalorije, uravnotežene hranjive tvari, uravnoteženi proteini. Doručak koji se sastoji od ispravne mješavine hranjivih tvari osposobit će vas za predstojeći dan i osigurati postojanu energiju, a ne kratkotrajne navale energije koje izazivaju visokokalorične namirnice.

Kušajte Herbalifeov doručak s kontroliranim brojem kalorija i dobro uravnoteženim proteinima, ugljikohidratima i drugim važnim hranjivim tvarima. Priprema je brza i jednostavna, a s manje od 220 kcal predstavlja zdravu alternativu kada ste u žurbi.

Doručak je važan obrok koji ne bi trebalo preskakati. Zato nudimo proizvode koji su idealni za početak dana. Kako biste svoj dan započeli s ispravnim količinama proteina, uzmite Formula 1 shake, koji sadrži oko 18 grama proteina kada se pripremi s poluobranim mlijekom.

Za održavanje hidratacije možete popiti napitak s alojom, koji će oplemeniti vodu i olakšati vam unos tekućine. A ako trebate kofeina, mogli biste kušati naše mješavine orange pekoe čaja i zelenog čaja.

Ako želite nešto hrskavo, možete kušati naše pločice za nadomjestak obroka: uz samo 207 kcal dobit ćete 13 g proteina i 8 g vlakana.

Zdrav doručak – Facebook oglas
Zdrav doručak – Google oglas
Zdrav doručak – Promotivni baner

hr-HR | 21.7.2019. 16:20:14 | NAMP2HLASPX01